Video's over Alcoholisme, Armoede, Zelfdoding en andere Sociale-Problemen✅ 👍

TRANSLATE HERE

3 Sociale Problemen die zwaar doorwegen op elke maatschappij maar waar nog steeds veel Taboes rond bestaan. Dat er evenwel nood is aan Informatie bewijst dat op nauwelijks één week tijd reeds meer dan 4000 inschrijvingen zijn op de nieuwsbrief

Wat je moet weten

Alle informatie

Wat je moet weten

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het Vooral Bloggen en Fotografie.

Sinds ik in 2015 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven. Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen. https://theoherbotservaringsdeskundig.blog/ wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Met dit initiatief kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld en hoe ik van uit mijn eigen ervaringen anderen wil helpen. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Hoe het begon

De aard van het beestje

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten, mijn ervaringen en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. Ik begon https://theoherbotservaringsdeskundig.blog/ met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken.

Bekijk hier beneden de categorieën waarin ik publiceer

Kies Uw categorie en al de berichten in die categorie komen mooi gepresenteerd naar voren. Vanaf nu zullen er regelmatig berichten in elk van deze categorieën worden gepubliceerd

Blijf geïnformeerd en ontvang de volgende berichten per mail

Ik hou evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 4.005 andere volgers

U zal zeker in Uw nabije omgeving mensen kennen die nood hebben aan deze informatie

Deel hun dit bericht (en anderen berichten en pagina’s natuurlijk ook), Velen zullen er U dankbaar voor zijn. En ik ben er zeker van dat U (misschien onbewust of ongeweten) van drama’s kunt verlossen

Doe het via de deelknoppen hier beneden.

PS: Aarzel niet om een reactie te geven en een rating

Hier beneden de laatste reacties op Berichten

  1. Ja,geloof hoop ,liefde, maar de grootste is de LIEFDE. als iedereen elkaar zouden lief hebben, geduldig zijn met elkaar,zou de…

  2. Aandacht voor deze dingen is zeker goed, Theo! Iets doen is ook zeker Gods bedoeling, alleen niet dat wij het…

  3. Dag Theo, Ja zelfmoord wordt meer en meer gedaan. Het lijkt de enige manier om uit je problemen te raken.…

  4. dat is een heel positief stappenplan dat we samen met God,onze Heer Jezus Christus kunnen volgen ,en niet alleen met…

Bezoek zeker ook de Blog | nieuwsbrief om Uw reacties toe te voegen KLIK ==>>HIER

Fijn dat U bekommerd bent om Uw medemens en U op welke manier ook Uw steun geeft aan dit project

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.